Om Oss

Välkommen till The Green Station, en unik restaurang som erbjuder en hälsosam och fräsch matupplevelse mitt i hjärtat av Helsingborg C på det populära foodcourten Kitchen Floor. Vi är stolta över att vara din gröna oas i den hektiska stadsmiljön och vill bjuda in dig till en gastronomisk resa där hälsa och smak går hand i hand.

Poke bowls, sushi burritos med mera

På The Green Station har vi valt att använda det gröna som vår bas och erbjuder en bred variation av rätter som är både läckra och näringsrika. Vår meny inkluderar populära favoriter som sushi burritos, poke bowls och wraps, samt superfräscha sallader som tillfredsställer både smaklökar och hälsomedvetna kunder. Oavsett om du är på jakt efter en snabb lunch eller en avslappnad à la carte-måltid, har vi något för alla.

Utöver våra populära poke bowls, erbjuder vi på The Green Station även en mångfald av andra läckra rätter som kommer att tillfredsställa dina smaklökar. Våra 10 varianter av poke bowls och sushi burritos är en smakexplosion med färska och välsmakande ingredienser som kombineras på ett sätt som tar dig på en kulinarisk resa till havet. För den som älskar dumplings erbjuder vi även sex olika varianter av gyoza dumplings, perfekt tillagade och fyllda med smakrika ingredienser. Vårt utbud av sushi maki är lika lockande, med kombinationer av färska råvaror och smakfullt tillagade risrullar. För dem som älskar koreansk mat erbjuder vi en Kimchi-sallad som kombinerar den traditionella fermenterade kålen med fräscha grönsaker och en spännande smakprofil. Våra kunder kan också njuta av en Spicy Tuna Tartar, en perfekt balanserad förrätt som kombinerar den färska smaken av tonfisk med en kryddig kick. För de som föredrar havets läckerheter har vi Tempura Shrimp EBI, med krispiga räkor inbäddade i en luftig tempurasmet. Slutligen, för den som söker något krispigt och smakrikt, erbjuder vi också Korean Fried Chicken, en koreansk klassiker med saftigt och kryddigt kycklingkött.

Online beställning, takeaway, avhämtning

Vi förstår att livet ibland kan vara hektiskt och att tiden är värdefull. Därför erbjuder vi även online- och take away-beställningar för att passa dina behov och göra det enklare för dig att njuta av våra läckra rätter även när du är på språng. Vårt team av dedikerade kockar och servicepersonal är alltid redo att ta emot din beställning och säkerställa att du får samma kvalitet och smakupplevelse oavsett om du väljer att äta hos oss eller ta med maten hem.

Vi strävar alltid efter att erbjuda en trevlig och avkopplande atmosfär för våra gäster. Vår restaurang är inrett med omsorg, med en modern och naturlig design som återspeglar vårt fokus på hälsa och hållbarhet. Oavsett om du besöker oss för en snabb mellanmålspaus eller en längre måltid med vänner och familj, kommer du att uppleva en varm och välkomnande atmosfär som får dig att känna dig som hemma.

Hållbarhet

På The Green Station är vi också stolta över vårt engagemang för miljön. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på naturen genom att använda ekologiska och lokalt producerade råvaror så mycket som möjligt. Vi är fast beslutna att vara en del av hållbarhetslösningen och att främja en medveten och ansvarsfull livsstil hos våra kunder.

Helsingborg C

Vi vill inte bara vara en restaurang som serverar god mat, vi vill vara en destination som inspirerar och berikar ditt liv. Kom och besök The Green Station för en smakupplevelse utöver det vanliga. Låt oss ta hand om dig och ge dig en kulinarisk resa genom vår gröna meny. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang och ge dig en minnesvärd upplevelse full av smaker och välbefinnande.

Välkommen till The Green Station – din gröna oas i Helsingborgs centralstation.